Construcción de piscinas barcelona

Deseas ver tu jardín antes de su construcción?

CONTACTA
diseño 3d CONTACTA Deseas ver tu jardín antes de su construcción? Deseas ver tu jardín antes de su construcción? CONTACTA diseño 3d exterior Deseas ver tu jardín antes de su construcción? CONTACTA vallas de madera tecnologica barcelona Deseas ver tu jardín antes de su construcción? CONTACTA jardineria barcelona Deseas ver tu jardín antes de su construcción? CONTACTA diseño de exteriores sant gervasi Deseas ver tu jardín antes de su construcción? CONTACTA

Disseny de Jardins 3D

Comptem amb enginyers tècnics especialistes en el disseny de Jardins a Barcelona, ​​els quals plasmaren la seva idea de projecte en un disseny de Jardí en 3D, sense cost afegit on podrà gaudir d’una visió prèvia de com finalitzarà el seu projecte d’arquitectura d’exterior, ja sigui una obra de jardineria i paisatgisme com la construcció d’un porxo o terrassa.

A Àrea Verda del Vallès, ens agrada la feina ben feta, per aquesta raó sempre abans de lliurar un pressupost, concertem una visita amb el propietari, amb l’objectiu de conèixer-nos, saber de les seves necessitats, veure el treball a realitzar i oferir un assessorament tècnic, per d’aquesta manera , realitzar un disseny i un pressupost d’acord amb el seu interès.

Un cop realitzada la primera presa de contacte, un enginyer tècnic prepara un disseny per al seu jardí en 3d, exclusiu i personalitzat del projecte a realitzar, sense cap tipus de cost afegit , que es lliurarà conjuntament amb l’esbós de pressupost.

D’aquesta manera, els clients podran fer-se una idea més exacta de que seria el resultat, tenint així l’oportunitat, de veure els materials i de realitzar algun canvi, si fos necessari. Un cop elegits els materials i amb l’acceptació del pressupost, vam concretar el dia per començar a treballar.

Realitzem construccions i dissenys de jardins a Barcelona i l’àrea del Vallès, gaudint de gran experiència en dissenys i construcció de jardins a Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell i Sant Quierze del Vallès, així com gran quantitat de poblacions de Catalunya.

Descobreix com pot ser el disseny del teu jardí

Àrea Verda, l'empresa de jardineria que dissenya el teu jardí en 3D

Contacte amb nosaltres. Des del primer moment es trobarà assessorat per especialistes en jardineria, paisatgisme i arquitectura de jardins. Expert jardiners.