Àrea verda: Empresa de jardiners a Barcelona

Gespa artificial i jardineria a Barcelona: porcelànic imitació fusta

Tel 937210218 | email: areaverda@areaverda.com

¡Contacta amb nosaltres!

Empresa amb jardiners 100% professionals

  Nom (requerit)

  Correu electrònic (requerido)

  Telèfon (requerido)

  Assumpte

  Missatge

  No hi ha dubte que una part essencial en els jardins i zones d’oci és la destinada a terra exterior. Moltes són les característiques que busquem quan pensem en aquest tipus de sòls que a més de tenir una funció estètica, han de ser resistents a les condicions climatològiques i ser pràctics en la seva neteja i manteniment. Depenent de l’ús que li vulguem donar (revestir una zona del jardí, vorejar una piscina, cobrir les entrades i donar una major accessibilitat a l’habitatge, etc.) haurem d’escollir un tipus de sòl o un altre. A Àrea Verda, entre els nostres serveis de jardineria integral oferim la instal·lació de sòl porcellànic imitació fusta en tota la província de Barcelona i rodalies. Per les seves nombrosos avantatges, aquest tipus de sòl per a l’exterior ha anat guanyant terreny en els últims anys, sent avui dia un dels productes més demandats pels nostres clients.

  El sòl porcellànic imitació fusta és un sòl molt resistent i dur que resulta ideal per a suportar les inclemències del temps, però al mateix temps ens aporta un toc càlid i casolà per l’efecte de la imitació a la fusta. El podem instal·lar al voltant de la piscina, a patis i terrasses, porxos o zones destinades a la barbacoa, fins i tot és idoni per construir escales. En Àrea Verda recomanem a tots els nostres clients la instal·lació de sòl porcellànic imitació fusta pels bons resultats que ens ha donat i perquè és un material de primera qualitat, resistent i durador en el temps.

  Com a empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la jardineria, comptem amb un gran equip de professionals que s’encarrega d’instal·lar el sòl porcelànic imitació fusta en aquella zona del jardí que desée. A més li garantim un Resultat perfecte i d’acord amb la resta del jardí Perquè Sabem bé les NOMBROSES avantatges que confiï un sòl d’aquest tipus. Entre les més destacades Volem ressaltar que el sòl porcelànic imitació fusta no necessita manteniment més enllà de l’habitual en els sòls. Al contrari del que succeeix amb la fusta que amb el pas dels anys s’envelleix perdent color i brillantor (a causa del sol i de la pluja, neu, etc.), el sòl porcelànic imitació fusta suporta perfectament els Efectes del sol i els raigs UV sense patir cap tipus de decoloració, a més no es desgasta amb el pas del temps pel qual es altament resistent. És un sòl molt fàcil de mantenir i resisteix bé qualsevol producte químic de neteja, tan sols haurem de passar una mica d’aigua amb la mànega per obtenir un resultat espectacular, i utilitzar algun producte específic en cas d’Trobar taques d’òxid o excrements d’aus.

  Finalment, cal destacar que el sòl porcelànic imitació fusta és antilliscant i té un baix índex d’absorció, el que ens dóna seguretat al trepitjar-lo quan aquest està mullat, per exemple en les zones que envolten una piscina. Perquè la seguretat és important per a nosaltres, t’oferim el sòl porcelànic imitació fusta, la millor solució per al teu jardí, disponible en una àmplia varietat de mides, colors i textures. Vine a conèixer-nos i t’informarem sense cap tipus de compromís, aquí, a Àrea Verda, empresa especialitzada en jardineria integral.