[rev_slider_vc alias="mantenimiento"]

Jardiners especialitzats en el manteniment de jardins. Treballem a tota la província de Barcelona: Barcelona, Sabadell, Sant Cugat…

[imagebox title="OBRES DE JARDINERIA" image="94"]A Àrea Verda del Vallès, realitzem tot tipus d'obres de jardineria: murs de contenció i escales, vam plantar gespa a pans i instal·lem gespa artificial, paviments i tarimes de fusta o tecnològiques, jocs infantils i mobiliari urbà, tant per a jardineria pública com privada.[/imagebox]
[imagebox title=" MANTENIMENT DE JARDINS PÚBLICS I PRIVATS" image="95"]Oferim un servei de manteniment integral de jardins públics o privats. Destaquem entre d'altres: sega de gespa i perfilat de vores, escarificat i aires en profunditat, control i eliminació de males herbes. Realitzem campanyes de fertilització utilitzant abonaments d'última generació i tractaments fitosanitaris...[/imagebox]
[imagebox title=" PODA D'ALTURA I TRASPLANTAMENT D'ARBRES" image="96"]Realitzem poda d'altura i viària, tala controlada, trasplantament d'exemplars i cirurgia arbòria de tot tipus d'arbres. A més oferim assessorament tècnic.[/imagebox]
[imagebox title="INSTAL·LACIÓ DE REG AUTOMÀTIC" image="97"]Dissenyem i instal·lem tot tipus de reg tant per al seu ús esportiu (instal·lacions esportives, parcs, rotondes, etc.) com per a ús residencial. Treballem amb les millors marques (Hunter, Rain Bird i Toro) i gestionem l'aigua amb la millor eficàcia i el major estalvi. Ens avalen més de dos mil instal·lacions i posem a la seva disposició un Servei d'Urgències 24 hores.[/imagebox]
[imagebox title="TRACTAMENTS FITOSANITARIS" image="98"]En Àrea Verda del Vallès comptem amb personal titulat i qualificat en manipulació i aplicació de tractaments fitosanitaris, indispensable per tractar i controlar les malalties en l'àmbit de la jardineria.[/imagebox]
[imagebox title="PÈRGOLES I TARIMES" image="99"]Dissenyem i construïm Pèrgoles i Terrasses per a jardins, incorporant tarimes, tant de fusta com les noves tarimes porcelàniques.[/imagebox]

Manteniment de jardins

Jardineria i paisatgisme

El manteniment de jardins és un dels punts essencials en el bagatge de qualsevol empresa de jardineria.

A Àrea Verda del Vallès, oferim un servei integral ajustant-nos a les necessitats dels nostres clients en manteniment de jardins.

Projectem, construïm i mantenim jardins públics i privats, incloent materials obres i reformes d’exteriors: porxos, terrasses, pèrgoles etc. Treballem principalment en la àrea de Barcelona (Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell), Girona, Tarragona i Madrid, cuidant al màxim les infraestructures que donaran llarga vida a la instal·lació, amb una òptima relació qualitat-preu.

Consolidada com una de les principals empreses de mantenimeitno de hjardines a Barcelona, ​​Àrea Verda del Vallès és la seva principal opció pels nostres equips, el nostre personal i un preu adequat al que vostè espera.

El manteniment de jardins és essencial a Barcelona

Realitzem zones enjardinades de baix manteniment amb la implantació d’espècies cespitoses resistents a la sequera (Zoysia, Japonica, el Kikuyo, el Paspalum Cynodon, etc …), amb la finalitat d’obtenir una bona gestió del consum de l’aigua. Per a això disposem de personal especialitzat en cada àrea:

  • Construcció de jardins
  • Manteniments públics i privats
  • Arboricultura
  • Reg
  • Tractaments fitosanitaris

Posem a la seva disposició un enginyer tècnic agrícola per resoldre qualsevol dubte que sorgeixi des del principi fins a la fi del projecte de manteniment de jardins a Barcelona. Oferint un servei d’urgències 24 hores.

Per què el manteniment dels seus jardins amb Àrea Verda

En Àrea Verda som experts en el manteniment de jardins i un dels líders a la zona de Barcelona. Amb personal capacitat i especialitzat som, a més, una empresa enfocada en la construcció de jardins de tot tipus i sabem com ha de mantenir-se qualsevol tipus de zona verda.

Si està buscant jardiners qualificats amb la maquinària adequada i uns coneixements amplis sobre aquesta temàtica no dubti en contractar-nos. Sabrem mantenir els seus jardins i zones verdes en òptimes condicions.

Mantenir els jardins és una de les àrees més importants en qualsevol empresa de jardineria, de manera que des de gespa artificial barcelona fins porcelànic imitació fusta són dos conceptes amb els quals estem familiaritzats.

Si busca una autèntica empresa especialitzada en mantenir els seus jardins al màxim nivell no ho dubti: Àrea Verda és la clau.

 

LA QUALITAT QUE EXIGEIX A MANTENIMENT DE JARDINS

 

Les característiques d’una empresa líder en jardineria

A Àrea Verda no només ens limitem a mantenir un jardí, sinó que cada un dels treballs que desenvolupem és, en si mateix, un projecte especial per a nosaltres.

Amb molts treballs en el nostre portafoli i el comptar amb un equip especialitzat en cada un dels tipus de jardí, mantenir-los en òptimes condicions és un treball al que estem habituats.

Està pensant en un sistema concret, una metodologia adequada o com aconseguir que el seu jardí destaqui? No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Tenim el model de manteniment dels jardins que més s’adapti a les seves característiques o necessitats.

I estem aquí, a Barcelona, ​​molt a prop del seu domicili per mantenir el seu jardí com a vostè li agrada. Truqui’ns, l’atendrem sense compromís.

937210218    Tens un Projecte en ment?