[rev_slider_vc alias="cesped-artificial"]

Àrea Verda: GESPA ARTIFICIAL

Gespa artificial i jardineria a Barcelona, Sant Cugat, Matadepera, Sant Quirze, Sabadell, Terrassa…

Tel 937210218 | email: areaverda@areaverda.com

¡Contacta amb nosaltres!

Empresa amb jardiners 100% profesionals

Com a empresa especialitzada en el disseny, la construcció i el manteniment de zones enjardinades, Àrea Verda constitueix la millor solució integral per a particulars, comunitats i empreses públiques. Així mateix, som una empresa amb una àmplia trajectòria en la distribució de gespa artificial d’última generació, amb presència a les províncies de Barcelona i Girona i amb seu central situada a la població de Sant Quirze del Vallès, sent un clar referent en la construcció i manteniment de jardins i parcs, i en la instal·lació de gespa artificial a la comarca del Vallès. A més, comptem amb un gran equip de professionals que s’encarreguen d’assessorar al client des del minut un al disseny del seu jardí, encarregant-se de cadascuna de les fases que conformen la construcció d’una zona verda, des del disseny inicial passant pel condicionament del terreny i les obres de construcció necessàries fins a la instal·lació d’un sistema de reg automàtic i el seu posterior manteniment.

  Nom (requerit)

  Correu electrònic (requerido)

  Telèfon (requerido)

  Assumpte

  Missatge

  Gran selecció de gespa artificial

  Obres realitzades de gespa artificial

  [rev_slider_vc alias="cesped-artificial-2"]

  A Àrea Verda prestem un servei de jardineria integral, tractem amb els millors materials del mercat i oferim a tots els nostres clients un servei professional i competent. Com un dels principals distribuidors de gespa artificial a les provincies de Barcelona i Girona, ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per construir el jardí dels seus somnis. Instal·lem reg per aspersió, tarimes i pèrgoles fabricades a mida i ens encarreguem de plantar i mantenir l’arboricultura ornamental. Amb Àrea Verda la definició de jardineria adquireix una nova dimensió.

  La nostra empresa està acreditada amb la certificació DQE de la Generalitat de Catalunya i té la classificació empresarial expedit pel Ministeri d’Hisenda, tant per a la construcció com per al manteniment de zones enjardinades. Per al client, aquesta situació es tradueix en un menor cost ja que no necessita contractar diferents empreses per construir el jardí que desitja, sinó que amb Àrea Verda </ strong> tindrà el servei complet, de principi a fi, a un preu més que competitiu en el mercat. La nostra filosofia d’empresa és un treball ben fet utilitzant sempre materials de primera qualitat.

  A Àrea Verda estem compromesos amb la cura del medi ambient i estem especialitzats en la instal·lació de gespa artificial d’última generació, un sistema que ens permet tenir gespa en aquelles zones on a causa de les condicions climatològiques no és recomanable plantar gespa natural. Posem a la disposició del client diferents tipus de gespa artificial perquè pugui escollir, amb ajuda del nostre equip d’experts jardiners, la millor qualitat segons les seves necessitats. La nostra àmplia experiència en la instal·lació de gespa artificial en les quatre províncies de Catalunya; Barcelona, ​​Girona, Tarragona i Lleida, ens avalen en el bon servei al millor preu del mercat i ens situen líders en l’àrea metropolitana de Barcelona.

  No ho dubtis més i contacta amb nosaltres, respondrem a totes les teves preguntes sense compromís i posarem en marxa la realització del jardí dels teus somnis, de principi a fi i amb la garantia d’un treball ben fet i de primera qualitat.