El porcellànic d’imitació en fusta és una gran opció a Barcelona

Avantatges del porcellànic imitació fusta

Dins dels tipus de sòls per a exterior, en els últims anys destaca el gres porcelànic efecte fusta, ja que és un sòl molt dur i resistent que ofereix un toc càlid i semblant al de la fusta natural però amb moltes més avantatges.

El porcelànic imitació fusta és ideal per instal·lar al voltant de la piscina, en terrasses, patis, porxos, zona de barbacoa, escales etc. Des Àrea Verda estem aconseguint molt bons resultats i els acabats en aquest tipus de porcelànic d’imitació satisfan àmpliament als nostres clients a barcelona.

 

Per què recomanem aquest porcellànic

En Àrea Verda del Vallès estamos especializados en matenimiento de jardines y siempre aconsejamos el suelo porcelanico  imitación madera a nuestros clientes  por las siguientes razones:

No necesita mantenimiento:

A diferència de la fusta IPE que a mesura que passa el temps perd color i queda envellida a causa de Efectes externs com la pluja i el sol i per això Requereix d’un manteniment menys cada sis mesos, el gres porcelànic imitació fusta no Requereix de cap manteniment ja que Té gran resistència al desgast, suporta els Efectes del sol i els raigs UV sense patir decoloració.

 

porcelanico-imitacion-madera-300x225

– El porcellànic imitació fusta és fàcil de netejar i resistent als productes químics i abrasius

El sòl porcellànic imitació fusta és molt resistent a qualsevol producte químic i de neteja, per mantenir-lo net n’hi haurà prou amb passar-li un raig d’aigua de la mànega del jardí. També hi ha productes de neteja específics per taques més difícils com les d’òxid etc.

Quan estem parlant de la màxima qualitat i parlem també del millor per al seu jardí estem davant d’un element, el porcelànic d’imitació, en el qual el li recomanem el seu ús.

– És antilliscant

– Té un baix índex d’absorció

– Oferim una àmplia gamma de mides, textures i colors

– Disposem d’un equip de professionals que realitzen des del disseny inicial de l’obra fins a l’últim detall de la instal·lació del sòl porcelànic imitació fusta.

 

Per què escollir Àrea Verda per a les seves terres d’imitació fusta

Estem a la seva disposició per assessorar-los sobre tots els tipus de materials que posem a la seva disposició, de manera que vostè aconsegueixi l’efecte desitjat per un preu que s’ajusti al seu pressupost. Recordeu que si busca gespa artificial barcelona trobarà a la nostra web una bona proposta que complementarà el seu pressupost ja que li farem un preu sense competència oferint-li els més alts estàndards de qualitat.

Disposar d’un porcellànic és una gran avantatges, ja que les seves imitacions a fustes són d’alta qualitat i compleixen amb el que recomana per aconseguir sempre els majors estàndards de satisfacció per part dels clients que els utilitzen a barcelona i la seva àrea metropolitana.

En el cas d’aquests porcellànics d’imitació a fusta som una de les principals empreses especialistes en utilitzar-lo, amb la confiança del líder en serveis de jardineria per a particulars i comunitats de Barcelona.

Per tot això, des Àrea Verda us recomanem aquest tipus de porcelànics semblants a fustes que faran de les seves terres un mirall de la qualitat que vostè que vol transmetre.