Jardineria i paisatgisme

Empresa de Jardineria
Green Keepers i operaris especialitzats en construcció i manteniment de jardins tant públics com privats

Arquitectura exterior

Empresa de Jardineria
Tot el projecte i obra: gespa, reg, terrasses, pèrgoles, tarimes tecnològiques, tanques escales, iluminació etc…

Disseny de Jardí en 3D

Empresa de Jardineria
Materialitzem les teves idees en un disseny 3D de forma personalitzada, visualitzant com quedarà sense cost addicional.
Tarimes de fusta i pocelánicas, gespa artificial, il·luminació, material de reg, substrats àrids i tot tipus de material.

Gespa artificial

Empresa de Jardinería
Gran gamma en gespes artificials de qualitat a preus competitius, per a jardí privat o instal·lacions públiques. Assessora’t

Terres porcelànics exteriors

Empresa de Jardineria
Instal·lació i venda de tot tipus de sòls d’exterior. Construcció de terrasses, porxos, pèrgoles i qualsevol obra per al teu jardí

DISSENY I CONSTRUCCIÓ DEL PATI INTERIOR DE LA FABRICA TERRATS GRUP

Una obra impressionant de gran bellesa. Hem realitzat el disseny i construcció del pati interior de la Fabrica Terrats Grup, l’ambient ens trasllada Barcelona, ​​amb un toc a l’estil Gaudí amb bancs i fonts de “trencadís” i elements de coure sobre estructura d’efecte volat, amb suport del mateix material .

Empresa de Jardineria – Àrea Verda

Serveis de jardineria

Empresa de jardineria especialitzada en disseny, construcció, tant obres i materials com el manteniment de jardineria pública i privada, distribuïdora de gespa artificial d’última generació, amb delegacions a Barcelona i Girona i seu central a St. Quirze del Vallès que compta amb jardiners i personal especialitzat en construcció i manteniment de parcs i jardins, en la instal·lació de reg per aspersió i arboricultura ornamental. Instal·ladora de tarimes i pèrgoles de la millor qualitat. Els conceptes jardiners barcelona prenen unanova dimensió en les empreses de jardineria com Area Verda.

En Àrea Verda comptem amb delegacions a Girona i Barcelona i exposicions permanents a St.Quirze del Vallès.

Amb classificació empresarial del Ministeri d’Hisenda, tant per a construcció pública, com per al manteniment.

Acreditació DQE de la Generalitat de Catalunya.

La Direcció Tècnica va a càrrec de Jaume Porta ex-director tècnic de Reg Golf SA, i d’Espais Verds del Vallès SA, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, Green-Keeper, dissenyador de més d’un miler d’espais enjardinats i més de mil cinc-centes instal·lacions de reg, col·laborador de les Normes Tecnològiques de reg, editades pel Col·legi d’Enginyer Tècnic Agrícola i conferenciants de diversos cursos de Pos-grau per Enginyer Agrícola i d’Enginyer Tècnic Agrícola.

La filosofia de l’empresa és la feina ben feta en els seus vessants de planificació, desenvolupament i manteniment oferint uns òptims resultats i donant sempre un bon servei.

Necessites una empresa de Jardineria?

Treballem a Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa...

Des del primer moment en què contacti amb nosaltres, trobareu una empresa seriosa i professional líder en el camp de la jardineria

Jardiners Barcelona

La garantia d’una bona empresa de jardineria

Necessita jardiners a Barcelona altament capacitats i que compleixin eficaçment amb els treballs de jardineria de casa o comunitat? En Àrea Verda som uneix empresa de jardineria que oferim aquest servei de jardiners a Barcelona i les localitats de la seva àrea metropolitana.

Som especialistes en la construcció del seu jardí, però la nostra tasca no queda aquí. Ens ocupem del manteniment de jardins amb totes les àrees específiques de la jardineria que posem a la seva disposició.

El nostre treball ens avala no només com a jardiners a barcelona, ​​sinó com una de les primeres empreses dedicades a la jardineria de tot Catalunya. Si busca un jardiner de confiança a la zona de Barcelona o províncies limítrofes no esperi més, en Àrea Verda estem a la seva disposició.